• Rosiori, Nr. 474, DN19 KM23

Despre noi

Despre noi

AUTOTRANSPORT GOLO PIERGIORGIO este o companie mixta romano-italiana cu capital integral privat,avand ca obiect de activitate transporturile interne si internationale de marfuri cu temperatura controlata , transporturi agabaritice pe diverse rute si service auto la preturi avantajoase.

Datorita bazei materiale de care dispunem si a personalului calificat ce va sta la dispozitie 24 de ore din 24, va putem asigura ca marfa dumneavoastra ajunge la destinatie in timp util si in siguranta.Echipa noastra este formata din conducatori auto cu experienta, profesionisti, flexibili si responsabili.

Parcul auto include o flota de 60 de camioane cu semiremorci frigorifice 22 tone prevazute cu termograme digitale,firma oferind servicii pentru transport rutier de marfa sub temperatura controlata .Toate camioanele sunt dotate cu sistem de monitorizare prin GPS.

Clientii nostri beneficiaza de asigurare CMR , avand astfel siguranta ca fiecare marfa ce este transportata prin intermediul nostru este asigurata in   caz de distrugere, accident furt, in conformitate cu legile in vigoare.